Privacyverklaring Administratiekantoor N.M. Gierveld

In het kader van onze activiteiten kan Administratiekantoor N.M. Gierveld persoonsgegevens verwerken die u betreffen. Wij hebben deze gegevens van u gekregen, of van het bedrijf of de organisatie waarvoor u werkzaam bent. Deze privacyverklaring gaat alleen over de verwerking van persoonsgegevens waarvoor Administratiekantoor N.M. Gierveld de verwerkingsverantwoordelijke is. Die verwerking vindt altijd plaats in overeenstemming met deze verklaring.

 

Welke gegevens verwerken wij over u?

Wij verwerken in twee gevallen persoonsgegevens over u: wanneer u een potentiële klant bent die contactgegevens achterlaat, en indien u klant bent, of het bedrijf waarvoor u werkzaam bent klant is. In het eerste geval verwerken wij de volgende gegevens over u: voornaam, achternaam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en naam en type van het bedrijf waarvoor u werkzaam bent. In het tweede geval verwerken wij de volgende gegevens over u: voorletters, voornaam, geslacht, achternaam, adres, postcode, plaatsnaam, land, telefoonnummer, emailadres, IBAN-nummer en de naam van het bedrijf waarvoor u werkzaam bent.

 

Doel en grond van de verwerking

Indien u een potentiële klant bent, verwerken wij uw persoonsgegevens om u de informatie te verstrekken die u bij ons heeft aangevraagd. Indien u klant van ons bent (of uw bedrijf klant is), verwerken wij uw persoonsgegevens om u informatie te verstrekken over het door u aangeschafte product of de door u aangeschafte dienst, alsmede om onze facturen te kunnen verzenden en incasseren. Als u daartoe toestemming heeft gegeven, kunnen we uw contactgegevens ook gebruiken voor het versturen van commerciële uitingen.

Onze verwerking van uw persoonsgegevens vindt aldus plaats om onze overeenkomsten met u uit te voeren, alsmede met het oog op ons gerechtvaardigd bedrijfsbelang. Indien u nalaat de gevraagde gegevens te verstrekken, kunnen wij u niet of minder goed van dienst zijn.

 

Verstrekking aan derden

Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken zonder uw toestemming.

 

Bewaartermijn

We zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk voor de hiervoor genoemde doeleinden. Indien u geen klant bent, zullen uw gegevens niet langer dan drie jaar na verkrijging worden bewaard. Indien uw bedrijf wel klant bij ons is, of klant is geweest, zullen wij uw gegevens in ieder geval één jaar na beëindiging van de klantrelatie verwijderen.

 

Uw rechten

Gedurende de periode dat wij persoonsgegevens over u verwerken, heeft u het recht om bij ons een overzicht aan te vragen van de persoonsgegevens die wij over u verwerken. Indien u constateert dat persoonsgegevens die wij over u verwerken onjuist, incompleet of niet langer relevant zijn, kunt u ons verzoeken die gegevens te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid, het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens en het recht om ons te verzoeken de verwerking daarvan te beperken. Tot slot kunt u een klacht over onze verwerking van uw persoonsgegevens indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Realisatie: Nederland-Site